Svara en intressent

För att göra kommunikationen med en eventuell intressent så smidigt som möjligt finns en meddelandefunktion på sidan. Via den kan du enkelt kommunicera med potentiella köpare. Du kan också välja att visa ditt telefonnummer i annonsen (det är ett val du gör när du laddar upp din annons).

När en intressent skickar ett meddelande till dig får du ett mail som indikerar detta. Mailet skickas till den e-post du har kopplad till ditt konto hos oss. Via mailet kan du klicka på "svara" och kommer då att länkas vidare in på Hästnet.

För att komma åt dina meddelanden som inloggad, klickar du på det lilla kuvertet högst upp på sidan. Här får du tillgång till alla dina aktiva konversationer.

Är hästen såld och annonsen raderad, men du fortfarande vill ha kontakt med köparen eller annan intressent? Trots att konversationen är grå och markerad som SÅLD kan du klicka på konversationen för att skicka ett meddelande till personen.