Radera/ändra min annons

När du sålt din häst eller vara vill vi att du raderar annonsen.

För att radera din annons, gör såhär:

•  Via ditt namn högst upp i högra hörnet (dator) hittar du fliken "mina annonser". Via den har du möjlighet att ÄNDRA eller RADERA en annons
  • På mobil hittar du detta via menyn högst upp till höger
  • I appen hittar du dina annonser via Min profil, nere till höger i bild. För att radera eller ändra en annons, svep till höger över annonsen.

När dina annons är raderad kommer den att hamna på din profil under SÅLDA objekt. För att ta bort en annons från denna sida går du in under "min profil" och därefter på "visa profil". Här har du möjlighet att dölja dina annonser. Annonsen kommer då inte att visas för andra användare på Hästnet.

Om den här artikeln inte hjälpte dig är du varm välkommen att kontakta oss via knappen nedan.

Kontakta oss