Hur rapporterar jag en annons?

Vi har ett dedikerat team som granskar annonser på Hästnet. Men vi förlitar oss på vårt community för att rapportera problem som vårt team kan missa, och vi granskar noggrant varje rapport som skickas till oss.

Anledningar att rapportera en annons

Vi uppmanar dig att rapportera annonser som du anser bör stängas och tas bort av något av följande skäl:

• Annonsen är inte längre relevant
  • Annonsen verkar vara fejk
  • Annonsen innehåller felaktig information

Rapportera en annons

Det finns två olika sätt att rapportera en annons:

1. Rapportera annonsen genom att skicka in en förfrågan till vår supportkanal via den här länken, och välja "Rapportera annons eller annonsör" som skäl för att kontakta oss.
  2. För den specifika annons du vill rapportera, klicka på "Rapportera annons" under annonsörens profil (se bild nedan). Därefter visas en popup-fönster som ber dig fylla i detaljerna om varför du vill rapportera annonsen.

Om du vill rapportera användaren bakom annonsen, se den här artikeln om hur du gör det.

Vad du bör inkludera när du rapporterar en annons

Se den här artikeln för mer information om vad du bör inkludera när du rapporterar en annons och/eller användare.