Welcome
Login

Boosta min annons

Dagligen publiceras ca 500-700 annonser på Hästnet. Vill du få din häst eller vara såld snabbare rekommenderar vi något av våra Boost-paket!
Att annonsera som privatperson på Hästnet är kostnadsfritt. Du kan publicera din annons och ändra den precis när du vill. Alla som annonserar har möjlighet att lägga till sex st. bilder och/eller filmer. Din annons kommer att synas i flödet av annonser under den kategori du valt. Annonsen kommer däremot att åka ner i sökresultatet i takt med att nya annonser laddas upp. Men, det finns ett sätt att undvika det.

Fördelar med Boost på Hästnet

  • Annonsen publiceras omedelbart
  • Markerad som premiumannons och visas före andra annonser i sökresultatet

  • Visas på startsidan

Genom att boosta din annons kommer den att stanna kvar långt upp i flödet längre än en annons som inte är boostad. Din annons kommer att publiceras omedelbart efter det att den boostats (observera att det kan ta ett par minuter innan boosten går igenom). Utöver detta kommer din boostade annons även att markeras som premium, och visas på startsidan.

Hur gör jag för att boosta min annons?

När du skapat en annons och klickat på "publicera" kommer du att få frågan om du "vill boosta din annons?". Du har nu möjlighet att välja boost-paketet för 3, 10 eller 30 dagar. För att betala ditt boost-paket kan du använda kort eller swish.
Du kan självklart boosta en redan publicerad annons, i efterhand. För att göra det behöver du besöka sidan "mina annonser". Hit kommer du som inloggad genom att klicka på ditt namn högst upp på sidan (dator) eller via menyn (mobil). I appen hittar du dina annonser i menyn längst ner.

Om den här artikeln inte hjälpte dig är du varm välkommen att kontakta oss via knappen nedan.

Kontakta oss

Did you find it helpful? Yes No

Send feedback
Sorry we couldn't be helpful. Help us improve this article with your feedback.