Hur redigerar jag mina annonser?

Redigera dina annonser

1. Klicka på profillogotypen uppe i högra hörnet på Hästnet-startsidan och välj "Mina annonser", eller välj "Mina annonser" i vänstermenyn på din kontosida
  2. För den annons du vill uppdatera, klicka på knappen "Redigera" för att utföra önskade ändringar (se bild nedan).
  3. När du är klar, klicka på "Skicka".
  4. Välj eventuella tillval som du vill applicera på din annons (för mer information om tillval, se den här artikeln) eller om du inte vill ha något alls.

Redigera dina kontaktuppgifter

För att redigera dina allmänna kontaktuppgifter, följ anvisningarna i den här artikeln. Eventuell ny annons som skapas kommer automatiskt använda de uppgifter du har sparat i ditt konto. Däremot kommer befintliga annonser inte uppdateras automatiskt. Därför behöver du redigera varje enskild annons med dina nya kontaktuppgifter för att dina annonser ska vara uppdaterade.

Om du behöver ytterligare hjälp

Om den här hjälpartikeln inte besvarar din fråga, är du självklart mer än välkommen att kontakta oss genom att klicka på knappen nedan.