Välkommen
Logga in

Hur tar jag bort telefonnumret från min annons/annonser?

Göra ditt telefonnummer osynligt på dina annonser

Av säkerhetsskäl behöver Hästnet ha ditt telefonnummer, men du har ingen skyldighet att visa ditt telefonnummer offentligt i dina annonser. På din kontosida, under avsnittet "Kontaktinformation," kan du välja att inte visa ditt telefonnummer i dina annonser genom att avmarkera rutan (se bilden nedan).

Om du behöver ytterligare hjälp

Om den här hjälpartikeln inte besvarade din fråga, är du självklart mer än välkommen att kontakta oss genom att klicka på knappen nedan.

Skicka en fråga

Hjälpte det här svaret? Ja Nej

Send feedback
Synd att vi inte kunde vara till hjälp. Hjälp oss förbättra denna artikel med din feedback.