Varför har min annons blivit inaktiv?

Inaktiva annonser

Annonser blir inaktiva automatiskt efter 60 dagar eller om du väljer att stänga annonsen själv.

Återöppna inaktiva annonser

Om du vill återöppna en inaktiv annons, se den här artikeln. När du har återöppnat en inaktiv annons blir den aktiv och skickas som vanligt för granskning till vårt Team.

Om du behöver ytterligare hjälp

Om denna hjälpartikel inte besvarade din fråga är du självklart välkommen att kontakta oss genom att klicka på knappen nedan.