Välkommen
Logga in

Hur boostar jag min annons/annonser?

Genom att boosta din annons kan du göra din annons mer synlig för användare som söker efter hästar, tjänster, evenemang eller tillbehör på Hästnet. I den här artikeln kommer du att lära dig hur du kan boosta din annons och vilka olika alternativ som finns för dig.

Boostalternativ

Alla booster gäller under olika tidsperioder (3, 7 eller 15 dagar), och det finns för närvarande tre olika boostpaket som har tre olika funktioner:

  • Framhäv - Din annons kommer att bli framhävd, vilket innebär att den kommer att ha två extra foton samtidigt som den har en förstärknings-symbol. Detta kommer att göra din annons mer synlig i sökresultaten och den kommer också att placeras högst upp i sökresultaten.
  • Uppskjut - Din annons kommer att uppskjutas, vilket innebär att den automatiskt kommer att flyttas högst upp i sökresultaten varje 24 timmar så länge den är boostad.
  • Förstärkningssektion - Din annons kommer att vara med i en separat förstärkningssektion tillsammans med andra boostade annonser, som är placerad högst upp i sökresultaten. Den kommer också att ha en booststjärna. 

Här är de olika förstärkningsalternativen som du kan använda för din annons:

  • Liten (S) - Din annons kommer att förstärkas i 3 dagar.
  • Medium (M) - Din annons kommer att förstärkas i 7 dagar.
  • Stor (L) - Din annons kommer att förstärkas i 15 dagar.

Så här boostar du din annons

När du skapar eller redigerar din annons kommer du efter att ha skapat din annons att omdirigeras till sidan för boostning, där du kan välja en boost.

För en befintlig annons finns det två sätt att boosta den:

1) Gå till annonsen på webbplatsen och klicka på "Boosta den här annonsen" (se bild nedan).

Du kommer då att omdirigeras till boostsidan, där du kan välja en boost för din annons. 

2) Genom att gå till ''Mina annonser'' i ditt kontoavsnitt kan du klicka på ''Boosta'' på annonsen du vill Boosta.

Så här ser du om din annons är boostad

Du kan se om din annons är boostad på två sätt:

1) I avsnittet "Mina annonser" i din profil kommer du att se att din boostade annons har en Boostsymbol samt en Booststjärna (se illustration nedan)

2) På annonsens detaljsida kommer du att se samma Boostsymbol i det nedre vänstra hörnet av bildgallerietFlera booster för samma annons

Om din annons för närvarande är boostad kan du köpa fler booster om du vill uppgradera till en boost som varar längre. Den nya boosten börjar efter att din befintliga har löpt ut.

Om du behöver ytterligare hjälp

Om den här hjälpartikeln inte besvarade din fråga är du självklart välkommen att kontakta oss genom att klicka på knappen nedan.

Skicka en fråga

Hjälpte det här svaret? Ja Nej

Send feedback
Synd att vi inte kunde vara till hjälp. Hjälp oss förbättra denna artikel med din feedback.