Welcome
Login

Hur förstärker jag min annons/annonser?

Genom att förstärka din annons kan du göra din annons mer synlig för användare som söker efter hästar, tjänster, evenemang eller tillbehör på Hästnet. I den här artikeln kommer du att lära dig hur du kan förstärka din annons och vilka olika förstärkningsalternativ som finns för dig.

Förstärkningsalternativ

Alla förstärkningar gäller under olika tidsperioder (3, 7 eller 15 dagar), och det finns för närvarande tre olika förstärkningspaket som har tre olika funktioner:

  • Framhäv - Din annons kommer att bli framhävd, vilket innebär att den kommer att ha två extra foton samtidigt som den har en förstärknings-symbol. Detta kommer att göra din annons mer synlig i sökresultaten och den kommer också att placeras högst upp i sökresultaten.

  • Uppskjut - Din annons kommer att uppskjutas, vilket innebär att den automatiskt kommer att flyttas högst upp i sökresultaten varje 24 timmar så länge den är förstärkt.
  • Förstärkningssektion - Din annons kommer att vara med i en separat förstärkningssektion tillsammans med andra förstärkta annonser, som är placerad högst upp i sökresultaten. Den kommer också att ha en förstärkningsstjärna. 

Här är de olika förstärkningsalternativen som du kan använda för din annons:

  • Liten (S) - Din annons kommer att förstärkas i 3 dagar.
  • Medium (M) - Din annons kommer att förstärkas i 7 dag(ar).
  • Stor (L) - Din annons kommer att förstärkas i 15 dagar.

Så här förstärker du din annons

När du skapar eller redigerar din annons kommer du efter att ha skickat din annons att omdirigeras till sidan för förstärkning, där du kan välja en förstärkning.

För en befintlig annons finns det två sätt att förstärka annonsen:

1) Gå till annonsen på webbplatsen och klicka på "Förstärk den här annonsen" (se bild nedan).

Du kommer då att omdirigeras till sidan för förstärkning, där du kan välja en förstärkning för din annons. 

2) Genom att gå till ''Mina annonser'' i ditt kontoavsnitt kan du klicka på ''Förstärk'' på annonsen du vill förstärka.

Så här ser du om din annons är förstärkt

Du kan se om din annons är förstärkt på två sätt:

1) I avsnittet "Mina annonser" i din profil kommer du att se att din förstärkta annons har en Förstärknings-symbol samt en Förstärkningsstjärna (se illustration nedan)

2) På annonsens detaljsida kommer du att se samma Förstärkt-symbol i det nedre vänstra hörnet av bildgalleriet (se illustration nedan)


Flera förstärkningar för samma annons

Om din annons för närvarande är förstärkt kan du köpa fler förstärkningar om du vill uppgradera till en förstärkning som varar längre. Den nya förstärkningen börjar efter att din befintliga har löpt ut.

Om du behöver ytterligare hjälp

Om den här hjälpartikeln inte besvarade din fråga är du självklart välkommen att kontakta oss genom att klicka på knappen nedan.

Skicka en fråga

Did you find it helpful? Yes No

Send feedback
Sorry we couldn't be helpful. Help us improve this article with your feedback.