Sparade sökmeddelanden

Spara en sökning

Om du gör en viss sökning ofta på Hästnet kan du spara din sökning genom att klicka på "Spara sökning" -knappen (se bilden nedan) när du har tillämpat alla dina valda filter (se den här artikeln för mer information).

Visa dina sparade sökningar

Du kan när som helst se dina sparade sökningar under "Sparade sökningar" på din konto sida (se bilden nedan).

Återgå till den specifika sökningen genom att klicka på "Visa annonser" -knappen (se bilden nedan).

Aktivera sparade sökningar

Om du vill få aviseringar/meddelanden varje gång en ny annons med dina sökkriterier laddas upp till Hästnet kan du bocka i rutan för den sparade sökning du vill bli meddelad om.