Hur kan jag spara annonser som jag gillar (favoritannonser)?

Markera en annons som din favorit

Om det finns en specifik annons du gillar och vill komma ihåg den till senare, kan du markera den som din favorit genom att klicka på hjärtikonen bredvid annonsen (se bild nedan).

Alla annonser du har markerat som dina favoriter sparas under "Favoritannonser" (se bild nedan), på din kontosida.

Annons som har blivit inaktiva

Om du minns att du tidigare markerade en annons som favorit men inte kan se den under "Favoritannonser", kan det bero på att annonsen har stängts av olika anledningar. Markera rutan "Inkludera inaktiva annonser" för att se stängda annonser (se bild nedan).

Om du behöver ytterligare hjälp

Om den här hjälpartikeln inte besvarade din fråga, är du självklart välkommen att kontakta oss genom att klicka på knappen nedan.