Hur söker jag efter annonser på Hästnet?

Sök efter annonser

På startsidan hittar du sökrutan (se bild nedan). Via den väljer du:

1. En huvudkategori (hästar, utrustning, tjänster eller gårdar)
  2. Välj sedan om du vill specificera ditt sök genom att skriva i valfri text i sökrutan (ex. någon specifik hästras, märke på sadel, modell etc.)
  3. Välj sedan plats, innan du klickar på SÖK.

Vill du fördjupa ditt sök ytterligare, ex. välja ålder på hästen, färg på schabraket eller liknande, har du fler val att göra under filter (till vänster i menyn på dator och på den gröna knappen i högra hörnet på mobil).

När du inte är på startsidan kan du använda sökfältet högst upp på sidan (se bild nedan).

Du kan också navigera till olika annonskategorier med hjälp av menyn på sidofältet till vänster.

Ändra vy

Du kan ordna dina sökresultat efter annonsdatum (nyaste, äldsta) eller pris (billigaste, dyraste).

Sparade sökningar

Om du gör en viss sökning ofta kan du spara sökningen (se den här artikeln om hur du gör det) och få aviseringar när nya annonser som matchar din sökning dyker upp på Hästnet.

Favoritannonser

Se den här artikeln om hur du markerar annonser som favoriter.