(Endast uppfödare) Hur uppdaterar jag mina licensuppgifter?

Om du har ett giltigt djuraktivitetslicens kommer du att märkas som en licensierad uppfödare, vilket kommer att vara synligt på alla dina annonser och på din offentliga profil, enligt den här artikeln.

Lägg till licensuppgifter i ditt konto

Observera att detta endast gäller användare med kontotypen "Uppfödare". Läs mer här om de olika kontotyperna på Hästnet. Om du är osäker på licenskraven, se den här artikeln.

1. På din kontosida, gå till avsnittet "Licens".
  2. Om du har en giltig djuraktivitetslicens, bocka i rutan.
  3. Fyll i detaljerna för din licens.
  4. Ladda upp ett tydligt foto av din licens i bild- eller PDF-format - detta är något som Hästnet kräver för våra register för att kunna verifiera dig som en licensierad uppfödare. Observera att fotot av din licens inte kommer att vara synligt för allmänheten.

If you need further assistance

Om den här hjälpartikeln inte besvarade din fråga är du självklart välkommen att kontakta oss genom att klicka på knappen nedan: