Ibland kan du vilja rensa upp din chattlista och ta bort konversationer som inte kommer att leda någonstans. Till exempel om du har bestämt dig för att någon inte kan erbjuda ett lämpligt hem för din häst eller om du har upptäckt att en säljare inte längre har några hästar tillgängliga.
Du kan arkivera en konversation i chatten genom att följa dessa steg:
Gå till den chatt du vill radera- Klicka på kugghjulet och välj arkivera konversation (se bild nedan)
- Bekräfta att du vill arkivera chatten
Du kommer nu att märka (efter en uppdatering av sidan) att konversationen har arkiverats och hamnat i listan med arkiverade meddelanden. Den kommer dock fortfarande att visas för den andra personen.
Om den andra personen skickar dig ett nytt meddelande kommer du fortfarande att ta emot det, men du kommer inte att kunna se chathistoriken från innan du arkiverade meddelandet.
Blockera en användare
Att radera en chatt kommer inte hindra användaren från att skicka meddelanden till dig. Om du önskar blockera användaren, väljer du istället Blockera användare via kugghjulet i chatten. Användaren kommer nu inte att kunna skicka meddelanden till dig och få informationen om att chatten är blockerad. Du kan själv häva blockeringen via genom att via kugghjulet klicka på Avblockera användare och Häva Blockeringen.
Anmäl en användare
Misstänker du ett bedrägeriförsök eller om det ex. finns oro för en hästs välfärd, ber vi dig att anmäla användaren till oss. Det gör du via användarens profil och knappen Rapportera användare.
Observera att användaren inte kommer att få någon information om att detta har skett och att vi aldrig delar information om dig som anmälare med tredje part.

Om du behöver ytterligare hjälp
Om denna hjälpartikel inte besvarade din fråga är du självklart mer än välkommen att kontakta oss genom att klicka på knappen nedan.