Welcome
Login

Kan jag radera chat-samtal?

Ibland kan du vilja rensa upp din chattlista och ta bort konversationer som inte kommer att leda någonstans. Till exempel om du har bestämt dig för att någon inte kan erbjuda ett lämpligt hem för din häst eller om du har upptäckt att en uppfödare inte längre har några hästar tillgängliga.

Vänligen notera: om du har använt Häst Payments med en annan användare kommer du inte att kunna radera konversationen

Du kan radera en konversation i chatten genom att följa dessa steg:

  1. Gå till den chatttråd du vill radera

  2. Klicka på kugghjulet och välj 'Radera konversation'

  3. Bekräfta att du vill radera chatttråden

Du kommer nu att märka (efter en uppdatering av sidan) att konversationen har raderats från din lista. Den kommer dock fortfarande att visas i den andra personens lista.

Om den andra personen skickar dig ett annat meddelande kommer du fortfarande att ta emot det. Men du kommer inte kunna se chathistoriken från innan du raderade meddelandet.

Att radera en chatttråd kommer inte hindra användaren från att skicka meddelanden till dig. Om du önskar göra detta, läs om att blockera en användare istället. Du bör även rapportera användaren om de är kränkande, om du misstänker en bedrägeri eller om det finns oro för hästens välfärd.

Om du behöver ytterligare hjälp

Om denna hjälpartikel inte besvarade din fråga är du självklart mer än välkommen att kontakta oss genom att klicka på knappen nedan.

Skicka en fråga

Did you find it helpful? Yes No

Send feedback
Sorry we couldn't be helpful. Help us improve this article with your feedback.