Skapa ett konto

Att skapa ett konto på Hästnet är enkelt och gratis och ger dig tillgång till extra funktioner som inte är tillgängliga för besökare. Följ stegen nedan för att skapa ett konto:

1. Hästnet webbplats, klicka på användarsymbolen i det övre högra hörnet av sidan:
  2. Klicka på "Skapa konto".
  3. Innan du fortsätter, var medveten om att genom att skapa ett konto på Hästnet accepterar du plattformens Villkor och bestämmelser
  4. Välj om du vill ta emot Hästnets nyhetsbrev via e-post genom att klicka i rutan eller avmarkera den.
  5. Nu kan du välja mellan tre alternativ:
    • Fortsätt med Facebook - här kommer du att omdirigeras till Facebook. Ange dina Facebook-inloggningsuppgifter för att fortsätta. Ditt Hästnet-konto kommer nu automatiskt att kopplas till ditt Facebook-konto.
    • Fortsätt med Google - här kommer du att omdirigeras till Google. Ange dina Google-inloggningsuppgifter för att fortsätta. Ditt Hästnet-konto kommer nu automatiskt att kopplas till ditt Google-konto.
    • Skapa konto med en e-postadress - ange en e-postadress efter eget val i fältet och välj ett lösenord för ditt konto. Lösenordet måste vara minst 8 tecken långt (du kan alltid ändra det senare på din profil - se hur här ). Ange ditt lösenord, och klicka sedan på "Skapa mitt konto".
  6. Välj den kontotyp som passar dig bäst (se nedan) och klicka på "Fortsätt". Om du är osäker kan du alltid ändra det senare
  7. Fyll i alla obligatoriska fält under "Kontouppgifter" och klicka på "Skapa mitt konto".
    • Om du väljer att inte använda den e-postadress som är kopplad till ditt Google- eller Facebook-konto kan du redigera e-postadressen i detta skede.
    • I detta fall kommer du att få ett e-postmeddelande med en aktiveringslänk till den nya e-postadress du har angett. Öppna detta e-postmeddelande och klicka på "Bekräfta ditt konto". Om du inte får ett e-postmeddelande, klicka på "Begär en ny länk" på inloggningssidan.
    • Om du fortfarande inte får aktiverings-e-postmeddelandet från oss, kontrollera den här artikeln för hur du kan lösa problemet.

När du har skapat ditt konto är du redo att börja använda det! Du kommer nu att bli ombedd att logga in med de uppgifter/metod du precis har angett.

Kontotyper

Det är viktigt att du registrerar dig för rätt kontotyp för att dra nytta av de fulla fördelar som är kopplade till varje kontotyp. Nedan finns en beskrivning av varje kontotyp och vilken som passar dig bäst:

Individuell (Standard)

Denna kontotyp är standardkontotypen för individer som vill använda Hästnet och bör användas av personer som vill ha tillgång till de extra funktionerna på Hästnet, inklusive möjligheten att spara annonser eller söka, kontakta säljare och mycket mer. Detta är också kontotypen för dem som endast kommer att annonsera hästar till försäljning vid några tillfällen (färre än 3 olika hästar under en 12-månaders period).

Företag

Denna kontotyp är för företag som vill använda Hästnet för att annonsera.

Om du behöver ytterligare hjälp

Om den här hjälpartikeln inte besvarade din fråga är du naturligtvis välkommen att kontakta oss genom att klicka på knappen nedan: