Jag har glömt lösenordet till mitt Hästnet-konto

Glömt ditt lösenord

Om du vanligtvis loggar in via e-post, kan du begära ett nytt lösenord genom att följa länken nedan:
Begär ett nytt lösenord

1. Ange din e-postadress och klicka på "E-posta mig återställningslänken".
  2. Kontrollera din e-postinkorg. Du borde ha mottagit ett e-postmeddelande från Hästnet med ämnet " [Återställning av lösenord] Instruktioner för att återställa ditt lösenord".
  3. Klicka på "Återställ lösenord", så kommer du att tas till en sida där du kan återställa ditt lösenord genom att ange ett nytt.

Om du vanligtvis loggar in via Facebook eller Google måste du följa de instruktioner som Facebook eller Google ger om vad du ska göra när du har glömt lösenordet till ditt Facebook- eller Google-konto.

Om du behöver ytterligare hjälp

Om den här hjälpartikeln inte besvarade din fråga är du naturligtvis mer än välkommen att kontakta oss genom att klicka på knappen nedan.