Hur ändrar jag mitt lösenord?

Ändra ditt lösenord

1. På din kontosida, gå till sektionen "Lösenord" (se bild nedan).
  2. Ange ditt nuvarande lösenord i det första fältet och ange ditt valda nya lösenord i det andra och tredje fältet. Om du har glömt ditt lösenord, se vår hjälpartikel om hur du återställer ditt lösenord.
  3. Klicka på "Bekräfta ändringar".

Om du vanligtvis loggar in via Facebook eller Google måste du följa instruktionerna som Facebook eller Google ger om hur du ändrar ditt lösenord.

Det är möjligt att ange ett lösenord för ditt konto även om du vanligtvis loggar in via Facebook eller Google. Du kan göra detta genom att "återställa ditt lösenord" (se hur här) och sedan ange ett lösenord efter ditt val. Därefter kan du logga in på ditt konto med den e-postadress som är associerad med ditt Facebook- eller Google-konto och det lösenord du just angav.

Om du behöver ytterligare hjälp

Om denna hjälpartikel inte besvarade din fråga är du självklart välkommen att kontakta oss genom att klicka på knappen nedan.