Hur stänger eller raderar jag mitt konto?

Stänga av dina aviseringar

Om du inte längre vill få e-postaviseringar från Hästnet angående dina annonser, nya meddelanden eller Hästnet Staging, kan du stänga av dem på din kontosida i avsnittet "Aviseringar" genom att avmarkera alla rutor.

Om du inte längre vill få e-postaviseringar från Hästnet angående dina Sparade sökaviseringar, kan du stänga av dem genom att avmarkera rutorna för varje sparad sökning.

Kontakt från potentiella köpare

Om du inte längre vill bli kontaktad av potentiella köpare kan du välja att inte visa ditt telefonnummer på dina annonser. För mer information om hur du ändrar dina kontaktuppgifter, se den här artikeln. Alternativt kan du helt enkelt välja att stänga dina annonser. För mer information om hur du gör det, se den här artikeln.

Stänga/Radera ditt konto

Om du inte längre vill behålla ditt konto på Hästnet, vänligen kontakta oss genom att klicka på knappen nedan. Välj "Stänga konto" i din förfrågan och beskriv att du vill stänga/radera ditt konto.