Har du mottagit skräppost eller missbrukande meddelanden?

Om du har mottagit spam eller kränkande meddelanden med avseende på din interaktion med Hästnet, beklagar vi att höra det. Följ instruktionerna nedan så att vi kan se till att det inte händer igen.

Anmäl avsändaren och låt oss veta om spam/kränkande meddelanden

För att granska detaljerna i det spam-/kränkande meddelandet du har mottagit, skulle vi uppskatta om du kunde rapportera användaren som skickade dig meddelandet (se hur här).

Om du fortsätter att motta ytterligare meddelanden av detta slag från samma användare eller en annan, låt oss veta det.

Kontakta din lokala polis

Om du har mottagit eller har oro angående hotfulla och kränkande meddelanden, rekommenderar vi även att du kontaktar din lokala polismyndighet. Vi kan samarbeta med polisen och tillhandahålla eventuell data som vi har för att underlätta deras utredning.