Kan jag radera chattkonversationer?

Ibland kan du vilja rensa upp din chattlista och ta bort konversationer som inte kommer att leda någonstans. Till exempel om du har bestämt dig för att någon inte kan erbjuda ett lämpligt hem för din häst eller om du har upptäckt att en säljare inte längre har några hästar tillgängliga.

Du kan radera en konversation i chatten genom att följa dessa steg:

1. Gå till den chatt du vill radera

2. Klicka på kugghjulet och välj 'Radera konversation'

3. Bekräfta att du vill radera chatten

Du kommer nu att märka (efter en uppdatering av sidan) att konversationen har raderats från din lista. Den kommer dock fortfarande att visas för den andra personen.

Om den andra personen skickar dig ett nytt meddelande kommer du fortfarande att ta emot det, men du kommer inte kunna se chathistoriken från innan du raderade meddelandet.

Att radera en chatt kommer inte hindra användaren från att skicka meddelanden till dig. Om du önskar göra detta, läs om att blockera en användare istället. Du bör även rapportera användaren om de är kränkande, om du misstänker en bedrägeri eller om det finns oro för hästens välfärd.