Kan jag blockera en användare i chatten?

Vi har många åtgärder på plats för att göra vår chatt till en trevlig och säker plats där människor kan diskutera försäljningen av en häst. Ibland kan du dock vilja blockera någon från att kontakta dig. De kommer inte veta att du har blockerat dem.

Du kan göra detta på följande sätt:

1. Gå till chatten mellan dig och användaren du vill blockera

2. Klicka på blockera-kugghjulet och välj 'Blockera användare'

3. Bekräfta att du vill blockera användaren

4. Du kommer att se en 'blockerad'-skylt på den användaren och du kommer inte längre att få meddelanden från dem

5. Om du blockerar någon på grund av misstänkt bedrägeri, missbruk eller på grund av ett välfärdsproblem för en häst, vänligen rapportera även användaren till Hästnet så att vi kan hjälpa till att skydda andra människor och hästar. Du kan göra detta genom att klicka på ikonen för personen och välja rapportera användaren.

Visar användaren att jag har blockerat dem?

Nej, någon kommer inte veta om du har blockerat dem.

Kan jag häva blockeringen av en användare?

Ja, du kan häva blockeringen av en användare genom att kontakta support@hastnet.se eller göra en supportförfrågan med knappen nedan. Detta kommer inte vara en omedelbar process, så vi rekommenderar att du inte använder blockering för att hantera din chattlista. Istället, använd radera konversation.